Congressen

RAI wint Beste International Venue award

RAI Amsterdam heeft de Best International Venue award gewonnen tijdens de twaalfde Exhibition News Awards op vrijdag 22 maart in Londen. De Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan personen en bedrijven die een bijzondere bijdrage leveren aan de beurzensector. De business development afdeling van RAI Amsterdam nam de award in ontvangst.

Geduchte tegenstanders

RAI Amsterdam was genomineerd voor de categorie Best International Venue, samen met een aantal geduchte tegenstanders zoals Stockholmsmässan International Congress & Exhibition Centre, Expoforum Convention and Exhibition Centre, Singapore EXPO en MAX Atria en Abu Dhabi National Exhibition Centre.

In de inzending voor de award stonden onder andere de samenwerking met money 20/20, de lancering van de Amsterdam Drone Week, de Customer Journey Exhibitors en de verbouwing van de Park Foyer tot multifunctionele locatie centraal.

“De winst van deze prestigieuze prijs is een erkenning van onze continue inspanningen om onze dienstverlening te optimaliseren. Daar zijn we enorm trots op,” aldus Maurits van der Sluis, COO bij RAI Amsterdam. Van der Sluis vervolgt; “Ons doel is om evenementorganisatoren van over de hele wereld te ondersteunen dat hun evenement zo succesvol mogelijk is. En om zowel deelnemers als bezoekers een geweldige ervaring te bezorgen. RAI Amsterdam wil een locatie zijn waar mensen graag naar terugkeren.”

Exhibition News


Exhibition News is één van ’s werelds meest vooraanstaande vakbladen voor de beurs-, congres- en evenementensector. De categorie ‘Best International Venue’ stond open voor alle grote internationale beursgebouwen met een vloeroppervlak van 10.000 vierkante meter of meer die grote, internationale evenementen faciliteren.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief