Congressen

RAI introduceert plug & play eventconcept

Plug and play eventconcept RAI Amsterdam

Een nieuw plug & play eventconcept waarbij tot 1.175 personen samen kunnen komen tijdens corporate evenementen, congressen en live-entertainment is voor dit najaar te boeken bij RAI Amsterdam.

De RAI heeft samen met Unlimited Productions, Mansveld Expotech en ACS het ‘coronaproof’ concept ontwikkeld met als doel beleving op maat te bieden binnen de regels en richtlijnen die beschreven staan in het protocol RAI Amsterdam – Veilig, Verantwoord en Gastvrij.

Plug & Play eventconcept

Het concept omvat een kant-en-klare inrichting waar een organisator zo kan instappen. De zaal is sfeervol ingericht en biedt zitplekken met goed zicht op het podium. Daarnaast is er een professioneel podium, projectiescherm en een solide licht- en geluidssysteem, inclusief technische begeleiding. Op- en afbouw is niet nodig.

“Met dit concept willen we organisatoren niet alleen ontzorgen, maar juist ook waarde toevoegen aan hun evenement, zodat zij een unieke beleving voor hun bezoekers kunnen neerzetten”, vertelt Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam. “Dit concept is samen met onze partners ontwikkeld en neergezet. Ik ben daar trots op en ik kijk erg uit naar de eerste evenementen die hier plaatsvinden.”

Multifunctioneel inzetbaar

Bart Roelen, COO van Unlimited Productions: “Samen met de RAI en partners hebben we een set ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar is voor vele toepassingen zoals zakelijke evenementen, live shows en theatervoorstellingen. Met de standaard voorzieningen hangt er al een hele mooie set waar iedereen mee uit de voeten kan. We willen met dit concept de organisatoren van evenementen helpen om snel weer mooie evenementen in de RAI neer te zetten.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief