Congressen

RAI lanceert Amsterdam Drone Week

Amsterdam Drone Week RAI Amsterdam 2018

RAI Amsterdam heeft de Amsterdam Drone Week gelanceerd: Het eerste officiële Europese platform dat de slimste en meest creatieve geesten van de UAV-industrie verenigt, de nieuwste technologie toont en het potentieel van drones en ontdekking van nieuwe toepassingen ontsluit.
Van 26 tot en met 30 november 2018 moet een grote diversiteit aan evenementen rond drone-voorschriften, nieuwe technologie en toekomstige oplossingen plaatsvinden.

Zakelijke drone-oplossingen

De RAI wil een leidende rol spelen bij de kennisuitwisseling in deze groeimarkt. De wereldwijde markt voor zakelijke drone-oplossingen is momenteel 127,3 miljard dollar waard en zal naar verwachting de komende jaren enorm groeien, onder meer vanwege nieuwe Europese regelgeving die naar verwachting tegen 2020 in werking zal zijn.
De Amsterdam Drone Week wordt ondersteund door de European Aviation Safety Agency (EASA) en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Uitnodiging

RAI Amsterdam nodigt geïnteresseerden uit om een event tijdens Amsterdam Drone Week te organiseren, waarbij het kan gaan om bijeenkomsten van verschillende omvang en formats en gericht op een brede range aan sectoren zoals landbouw, olie en gas, infrastructuur en water, veiligheid en beveiliging en transport en logistiek.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief