Congressen

RAI Experience Day voor studenten

Amsterdam RAI en MPI Nederland houden op vrijdag 25 mei de RAI Experience Day, bestemd voor studenten en young professionals die geïnteresseerd zijn in de evenementen en meeting branche. Het evenement heeft als doel om het gat tussen de opleiding en het werkveld kleiner te maken.

Tijdens de dag komen verschillende professionals uit het werkveld aan het woord. Zij delen gedurende deze dag hun ervaringen met de deelnemers. Sprekers zijn onder andere Gertjan Roos en Xander Kranenburg.

Gertjan Roos is project manager bij Amsterdam RAI. Hij deelt zijn bevindingen over het organiseren van de AutoRAI. Xander Kranenburg is Creative Director van Live Solutions en Head of Production van TEDx Amsterdam. Hij gaat onder meer vertellen over hoe belangrijk creativiteit is en dat niks onmogelijk is.

Tijdens de RAI Experience Day is interactiviteit een belangrijk aspect. Zo wordt met Max Weijers, Manager Virtual bij Amsterdam RAI, een brainstorm sessie gehouden over de beurs van de toekomst.

Daarnaast stelt Amsterdam RAI speciaal voor de deelnemers van de RAI Experience Day een aantal stageplekken beschikbaar. Op 25 mei kunnen de deelnemers direct solliciteren.

In aanloop van de RAI Experience Day is er de Send2Friend actie opgezet, waarmee de deelnemers kaarten kunnen winnen voor Dirty Dutch 2012. De deelnemer die de meeste vrienden aanspoort om naar de RAI Experience Day te gaan, maakt kans op deze prijs. Daarnaast kunnen de deelnemers op de RAI Experience Day kans maken om een iPad te winnen.

De dag wordt afgesloten met een borrel bij Strand Zuid. Daar ontvangen de  deelnemers een certificaat van deelname . Dit certificaat is een toegevoegde waarde voor hun CV.

www.raiexperienceday.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief