Beurzen

RAI en IBC beurs sluiten een akkoord tot 2021

RAI Amsterdam en haar partners hebben opnieuw een samenwerkingscontract van drie jaar gesloten met de media-, entertainment- en technologiebeurs International Broadcasting Convention (IBC). Sinds 1992 verwelkomt RAI dit evenement dat jaarlijks zo’n 55.000 bezoekers aantrekt. Bedrijven van over de hele wereld verzamelen zich er ieder jaar om hun innovatieve producten tentoon te stellen aan het grote publiek.

Samenwerking

RAI werkt hiervoor samen met amsterdam&partners en zeven grote meeting hotels in de omgeving. Claudia Wehmeijer, Meetings & Conventions Director van amsterdam&partners: “Door de onderlinge samenwerking kan RAI Amsterdam veel meer capaciteit bieden aan IBC door gebruik te maken van de meeting zalen van de hotels. Een win-win situatie voor IBC en haar exposanten, RAI Amsterdam, de hotels en de stad. Ik ben enorm trots dat dit uitdagende traject ons binnen een zeer korte periode is gelukt. We kijken ernaar uit IBC in september weer te mogen verwelkomen.”

Impuls voor de stad en Amsterdamse ondernemers

Een beurs als IBC biedt een impuls aan de omzet en de werkgelegenheid van bijvoorbeeld hotels, restaurants, OV maar ook musea. Er komen exposanten uit heel de wereld naar Amsterdam maar ook duizenden bezoekers om de nieuwste ontwikkelingen en producten te ontdekken. IBC levert Amsterdam zo’n 100 miljoen euro op. De beurs biedt ook kansen voor Amsterdamse startup bedrijven door de uitwisseling van kennis en de verbinding tussen ondernemers.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief