Beurzen

RAI Amsterdam wint weer Best International Venue award

RAI Amsterdam wint Best International Venue Award

RAI Amsterdam heeft voor de vierde keer de award voor Best International Venue gewonnen tijdens de twaalfde Exhibition News Awards op vrijdag 23 maart in Londen. De Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de beurzensector. De award is uitgereikt aan de business development afdeling van RAI Amsterdam.

De categorie Best International Venue stond open voor alle grote internationale beursgebouwen met een vloeroppervlak van 10.000 vierkante meter of meer die grote, internationale evenementen faciliteren. De andere genomineerden waren Abu Dhabi National Exhibition Centre, Expoforum convention & exhibition center St. Petersburg, Hong Kong Convention and Exhibition Centre, IFEMA Feria de Madrid, International Convention Centre Sydney, Shanghai New International Expo Centre en Singapore EXPO Convention & Exhibition Centre.

Jury rapport

Volgens de jury is RAI Amsterdam met haar hoogwaardige beursfaciliteiten en professionele benadering de duidelijke winnaar in de Best International Venue categorie. ”RAI Amsterdam werkt nauw samen met organisatoren en de stad om een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor haar klanten. Bovendien laat de RAI echt zien dat zij kennisleider zijn in onze industrie”; aldus de jury.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief