Beurzen

RAI Amsterdam en ISSA beëindigen samenwerking

Beursorganisator RAI Amsterdam en schoonmaakorganisatie ISSA hebben de samenwerking per direct geëindigd. Beide partijen organiseerden de ISSA/INTERCLEAN in onder andere Amsterdam. De editie van mei 2018 in Amsterdam gaat door onder de naam Interclean.

Volgens Hilke de Vries van RAI Amsterdam is de samenwerking eenzijdig beëindigd: “Recente omstandigheden hebben daartoe geleid.” De beurs in Noord-Amerika is eigendom van ISSA en de beurs in Amsterdam is eigendom van RAI Amsterdam. De organisatie van deze beurzen komt daarom niet in gevaar. “Wij organiseren deze beurs zonder de ISSA. In de praktijk verandert er dus niets voor de editie in mei 2018. Alleen het merk ISSA/INTERCLEAN verdwijnt.” Ook het logo van de Interclean is vernieuwd.

Mexico en Istanbul

“Over de toekomst van de beurzen in Mexico en Istanbul moeten nog gesprekken worden gevoerd”, aldus De Vries. “Het lijkt ons logisch dat wij de beurs in Istanbul zullen organiseren en de ISSA de beurs in Mexico. Dit is puur gebaseerd op geografische ligging, maar lijkt ons logisch. Voor nu ligt de focus voor ons in Amsterdam.” Als de industrie er achter staat en er partners gevonden kunnen worden ziet RAI Amsterdam wel mogelijkheden om de beurs op meerdere plekken ter wereld te organiseren.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief