Congressen

Radisson Hotel Group stelt Covid-19 sneltestprogramma beschikbaar voor meetings

Radisson Hotel Group biedt in haar EMEA-portfolio hotels een uitgebreide Covid-19 testprogramma aan voor meeting- en eventdeelnemers. Bovendien zal elk hotel de gasten de optie kunnen bieden om een eenvoudig bereikbare en betaalbare PCR-testlocatie te kunnen bezoeken, hetzij in het hotel of in de directe omgeving.

“De mogelijkheid om onze gasten en meeting- en eventprofessionals sneltests te kunnen aanbieden is de volgende stap naar een veilige terugkeer van het reizen en van opdrachten voor de meetings- en eventbranche”, aldus Chema Basterrechea, Executive Vice President & Chief Operating Officer Radisson Hotel Group EMEA. “Door onze gasten en vergaderdeelnemers gemoedsrust en vertrouwen te geven dat zij zich in een veilige en gezonde omgeving bevinden, past Radisson Hotel Group zich snel en efficiënt aan nieuwe eisen aan, blijft de Groep vernieuwen en het meeting- en eventaanbod uitbreiden.”

Sneltestservice

De sneltestservice voor Meetings & Events zal beschikbaar zijn in deelnemende hotels in geselecteerde landen in EMEA in partnerschap met Hughes Healthcare. Er wordt gebruik gemaakt van een laterale flow antigen testkit, een van de meest accurate en best functionerende met betrekking tot gevoeligheid en specificiteit.

Gasten die in Radisson hotels verblijven kunnen eveneens eenvoudig toegang krijgen tot betaalbare PCR-tests, de gouden standaard als het gaat om de detectie van SARS-CoV-2, als onderdeel van het partnerschap van Radisson Hotel Group met SYNLAB en Eurofins. SYNLAB is de toonaangevende Europese groep van klinische laboratoria en voor diensten op het gebied van medische analyses. SYNLAB is met hun laboratoriumanalyses leverancier van de UEFA. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytisch testen en partner van Formule 1. Daarnaast zullen geselecteerde hotels het PCR testen op locatie voor groepen of individuen aanbieden, of zelftests via partners van de Groep.

COVID-19 testopties omvatten:

  • COVID-19 antigen sneltest aangeboden door een gespecialiseerde testpartner en uitgevoerd in het hotel vóór het evenement / de meeting door een gediplomeerd verpleegkundige;
  • Toegang tot PCR-testlocaties in de buurt van het hotel;
  • Toegang tot PCR testen door middel van zelftests in landen waar dit wettelijk is toegestaan;
  • PCR testen voor groepen of VIP’s in het hotel uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige.

Veiligheidsprotocol

Het nieuwe testprogramma van Radisson Hotel Group is een aanvulling op het 20-stappen- en 10-stappenveiligheidsprotocol dat de groep in 2020 als Radisson Hotels Safety Protocol in partnerschap met SGS lanceerde. SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering en wordt wereldwijd erkend als de benchmark voor kwaliteit en integriteit.

 

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief