Beurzen

Prototyping Xpo en MNE bundelen krachten

Prototyping and Machine Networking Event

Prototyping Xpo, de netwerkbeurs voor design, ontwerp en prototyping van industriële componenten en producten, en MNE (Machineering Network Event) bundelen hun krachten in de eerste Prototyping + MNE 2020 in Kortrijk Xpo. De twee netwerkbeurzen, gespecialiseerd in de maaktechnologie, verwelkomden tijdens hun laatste edities respectievelijk 2.500 en 2.800 bezoekers.

Gecombineerde beurzen

De gecombineerde beurzen willen meerwaarde bieden voor de 84 exposanten van Prototyping Xpo en de 150 exposanten van MNE, door ‘the place to be’ te creëren voor C-level medewerkers en afdelingshoofden op het gebied van engineering, productie, maintenance, kwaliteitszorg, assemblage en supply chain.
Op 5 en 6 februari 2020 wordt Kortrijk Xpo het kruispunt van technologie en ideeën voor het ontwerpen, testen, maken en assembleren van industriële onderdelen en componenten voor maakindustrie, industriële toelevering en machinebouw. Alles grijpt plaats onder één dak, dat van Hall 4 en de Rambla, met de steun van een aantal strategische content- en mediapartners. Deze locatie is ongetwijfeld een belangrijke pijler voor het succes van het event.

Kortrijk

Kortrijk is volgens de organisatoren het epicentrum van de designregio en ligt centraal op de industriële as met tal van KMO’s en klinkende namen in de maaktechnologie en machinebouw. Bovendien kent Kortrijk een groeiende concentratie aan hogescholen, startups en kenniscentra voor materialen- en productietechnologie.

West-Europese industriebeurzen

Er is bewust gekozen twee beursnamiddagen en –avonden begin februari, net na de nieuwjaarsdrukte en nog even veraf van andere West-Europese industriebeurzen. Daarnaast biedt de organisatie diverse standformules om voor elk type exposant, budget of activiteit een passende optie te bieden.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief