Congressen

Protocolseminar over relatiemanagement'

Op maandag 10 oktober houdt het Institute of Protocol The Hague samen met de oud-Ceremoniemeester van H.M. de Koningin, Gilbert Monod de Froideville een Protocolseminar van 15.00 – 17.30 uur in de Prinses Julianakazerne in Den Haag. Dit seminar wordt georganiseerd ter gelegenheid van het bezoek van Pamela Eyring, President en Directeur van The Protocol School of Washington aan Nederland. Zij zal een lezing over modern protocol geven.

 Na afloop van deze lezing gaan Ambassadeur Eric Niehe en Jan Bout, voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van Royal Haskoning, met de zaal in discussie over de noodzaak van relatiemanagement. Majoor Hans van Reenen zal het seminar afsluiten met een lezing over het nut van ceremonieën.

Bij aanvang van het seminar zal Jean Paul Wijers, Directeur van het Institute of Protocol The Hague, een korte presentatie verzorgen over de plannen voor een nieuwe opleiding relatiemanagement in Nederland.

Voor deze gelegenheid zijn alle Nederlandse eventspecialisten en protocolexperts uitgenodigd. Aanmelden kan via info@protocolbureau.com.Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief