Congressen

Programma MICEContact en EvenementContact rond

‘Anders ondernemen met een groene knipoog’. Dat is het thema van de inhoudelijke bijeenkomst voorafgaand aan de beurs MICEContact op 2 februari. De dag erna, voorafgaand aan de beurs EvenementContact is het thema ‘Kent de Eventmanager zijn (of haar) plaats?’.

Op 2 en 3 februari vinden respectievelijk de beurzen MICEContact en EvenementContact/ EntertainmentContact plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Voorafgaand aan de beurzen is er een gratis congres, onder leiding van Goededagvoorzitters.nl. Het publiek zal door middel van het stemsysteem van IML bij de discussie betrokken worden. Mensen die zich al hebben geregistreerd voor de beurs kunnen zich voor de bijeenkomsten aanmelden via info@vakbeurscontact.nl.

Aansluitend aan de beurzen is er ook elke avond een brancheborrel. Na afloop van MICEContact op dinsdag 2 februari speelt de Tiny Little Bigband en Hifi Deluxe. Op 3 februari maken Peter Rip, Three Beauties and the Beat en last but not least Jules Deelder er een feestje van tijdens de borrel van Evenement- en EntertainmentContact. Bovendien zullen de Bedrijfsuitjes Film Awards worden uitgereikt. Alle bezoekers ontvangen een glas Champagne, hapjes verzorgd door La Vie Catering en twee consumptiemunten.

MICEContact
kent momenteel zo’n 65 standhouders. EvenementContact bevat bijna 100 stands. De laatste aanmeldingen: Meetingselect, Cabrio Travel, Landskroon Event Industry, Tentoo Holding, Rederij Lovers, Meetinc.

Komt u met de auto naar de Rijtuigenloods in Amersfoort? Kijk dan uit voor onze milieupolitie! Deze acteurs van The Actor Factory keuren uw auto op energielabel. Auto’s met een A-Label betalen een minimale prijs, auto’s met een hoger label betalen natuurlijk meer op deze ultragroene beurs. Uw parkeerbijdrage komt ten goede aan de CO2 compensatie van de beurs. U kunt natuurlijk ook de auto laten staan en met de trein komen. De Rijtuigenloods bevindt zich naast het station.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief