Congressen

Proef & Ervaar de Simonehoeve

Wilt u weten wat de Simonehoeve u te bieden heeft voor uw zakelijke bijeenkomsten? Meldt u dan nu aan voor onze Proef & Ervaar ontdekkingstour op dinsdag 17 januari. Wij zijn een kaasboerderij en klompenmakerij met restaurant gelegen in Katwoude, bij Volendam. Laat u verrassen en maak kennis met de vele mogelijkheden die wij bieden voor bedrijfsuitjes en op maat gemaakte programma’s, voor binnen en buiten, voor nationale en internationale gasten.

Wat staat u te wachten?
Tijdens Proef & Ervaar beleeft u traditionele producten zoals ambachtelijke geproduceerde boerenkaas en klompen. Ook kunt u deelnemen aan diverse activiteiten en creatieve workshops. Bezoek tijdens het evenement de markt met een ruim aanbod van streekproducten zoals: Beemster producten, Volendammer paling, honing en nog meer lekkernijen. U zult heerlijk verzorgd worden met een verrassend programma. Verschillende bedrijven zullen hun producten aanbieden en u kunt direct al uw informatie verzamelen over de regio Volendam en Waterland.

Programma
14:30   Ontvangst
14.45   Welkom door Isabella Tol-Klomp & Harry Tol
15.00   Ontdekkingstour Proef & Ervaar de Simonehoeve
17.00   Netwerkborrel

Meldt u aan uiterlijk voor 14 januari via info@simonehoeve.com met uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Aan uw deelname zijn natuurlijk geen kosten verbonden.

www.simonehoeve.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief