Congressen

Prinsjesdagcongres Zwolle dit jaar interactief

Het Prinsjesdagcongres Regio Zwolle vond op dinsdag 19 september voor het 8e jaar op rij plaats, ditmaal in Theater Buitensoos. Tijdens deze editie van het regiocongres was er veel aandacht voor interactie met het publiek en voor de thema’s kunststof, health, e-commerce en agri-food. Congresregio Zwolle, werkgeversvereniging VNO-NCW, MKB en Regio Zwolle organiseren jaarlijks het Prinsjesdagcongres voor ondernemers en bestuurders uit de Regio Zwolle. 

Het Prinsjesdagcongres werd geopend door burgemeester Henk Jan Meijer. Na het bekijken van de troonrede gaf Anna Dijkman van het ING economisch bureau een toelichting. Tijdens de bijeenkomst daarna werd een aantal stellingen aan de congresdeelnemers voorgelegd, waarop zij met hun mobiele telefoon een reactie konden geven. Laurens de Lange, voorzitter van VNO-NCW regio Zwolle en Richard Temmink, voorzitter van MKB Regio Zwolle, reageerden op de stellingen, waarin aandacht was voor de thema’s onderwijs, internationalisering, arbeidsmarkt, infrastructuur, innovatie, duurzaamheid en de toekomst van de Regio Zwolle.
 
Kitty Onder de Linden van Congresregio Zwolle deed een krachtige oproep aan alle deelnemers tot ambassadeurschap, om zo gezamenlijk de profilering van de Regio Zwolle sterk uit te kunnen dragen. “Zakelijke bijeenkomsten, zeker ook op het gebied van de topsectoren health, e-commerce, kunststoffen en agri-food, leveren een sterke bijdrage aan de economie en het imago van onze regio”, aldus Kitty Onder de Linden.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief