Congressen

Prins voor een Dag anders dan anders

Prins voor een Dag, de Haagse kennismakingsdag voor de evenementen en congresbranche, gooit het in 2010 over een andere boeg. Dit jaar worden twee edities georganiseerd voor verschillende doelgroepen: één voor eventplanners en één voor intermediairs en wordt Prins voor een Dag meer op maat gesneden dan ooit door deelnemers hun eigen ideale dag samen te laten stellen.

Op 20 september, traditiegetrouw de dag voor Prinsjesdag, is de dag speciaal voor eventplanners. Een week later, op 27 september, zijn intermediairs van harte welkom.

Maar Prins voor een Dag gaat dit jaar nog een stap verder. In voorgaande edities konden de gasten kiezen uit één van een aantal vooraf samengestelde routes. Dit keer krijgen de deelnemers een á la carte menu voorgeschoteld. Zij kunnen zelf hun gewenste locatie, spreker én workshop kiezen. De uitkomst bepaalt de uiteindelijke routes. Mocht een deelnemer een compleet afwijkende voorkeur hebben, dan wordt de mogelijkheid geboden een andere dag te komen voor een compleet op maat samengestelde Den Haag beleving.

www.prinsvooreendag.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief