Congressen

Primetime en Thomas.nl samen verder

Primetime Eventtechniek + Eventstyling

Primetime, specialist in eventtechniek, is met ingang van 1 januari 2018 gefuseerd met event styling bedrijf Thomas.nl. Gezamenlijk willen zij de klanten een completer dienstenaanbod leveren als het gaat om het faciliteren en uitvoeren van evenementen. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Primetime Eventtechniek + Eventstyling.

De fusie is voor beide bedrijven een logische en strategische stap aangezien het creëren van beleving voor bezoekers steeds belangrijker wordt binnen de evenementenwereld. Het nieuwe Primetime, onder leiding van algemeen directeur Patrick Michiels en creatief directeur Tom van Bergen, helpt opdrachtgevers vanaf de ontwerptafel tot aan de uitvoer bij het faciliteren, uitvoeren en stylen van diverse soorten evenementen.

Nieuwe showroom

Door de fusie verhuist de showroom van Thomas.nl van Wijchen naar het terrein van Primetime aan de Hapsebaan 4 in Cuijk. De nieuwe showroom is het eerste project van Primetime Eventtechniek + Eventstyling. In het voorjaar 2018 zal de showroom openen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief