Congressen

Prem leidt HSMAI-debat over ''hot items'' in de gastvrijheidsbranche

Prem Radhakishun leidt op 14 oktober het HSMAI-debat in Warmond, waarbij diverse stellingen, knelpunten en vraagstukken worden aangesneden. Prem is onder meer bekend van televisieprogramma”s als Premtime en de Wereld Draait Door waarin hij geregeld zijn ongezouten mening geeft.
"We vinden het hoog tijd voor een stevige discussie over de stand van zaken in de branche," aldus Hans Poortvliet, managing director van de HSMAI Nederland. "Doel van de middag is dat we met elkaar de stand van zaken, ‘hot items’, bedreigingen en kansen binnen de branche met elkaar bespreken. Welke dat zijn kunnen we natuurlijk alleen maar met elkaar bepalen. Vandaar dat we onze leden hebben gevraagd om (kritische) vragen en stellingen aan te leveren, zodat we echt samen het programma bepalen."

HSMAI is het grootste business-to-business beroepsnetwerk voor marketing-, sales- en communicatieprofessionals in de gastvrijheidindustrie en wil op 14 oktober graag antwoorden krijgen op vragen als ”hoe staat de Gastvrijheidbranche ervoor?’


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief