Congressen

Planners warm onthaald in Zwolle

Congresbureau Regio Zwolle heeft tijdens de eerste mooie lentedagen congresorganisatoren en eventmanagers ontvangen voor de Regio Zwolle Tour 2016. Tijdens de site-visit op 31 maart en 1 april hebben de deelnemers kennis gemaakt met de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten van de Regio Zwolle.
 De donderdag startte in de middag met ontvangst in Hotel Lumen. Na het welkomstwoord en de rondleiding door het hotel en het IJsseldelta Center stapte de groep op de fiets voor een verfrissende tocht richting Sandton Hotel Pillows. Na het diner in Hotel Pillows werden de deelnemers opgehaald door een stadsgids voor een wandeling door de historische Hanzestad Zwolle, die met zijn stadsgracht en oude poorten, kleine steegjes en highlights zoals Boekhandel Waanders in de Broerenkerk en Museum de Fundatie een ware eyeopener voor de deelnemers was. De wandeling eindigde bij Theater de Spiegel voor een kijkje in het theater en achter de schermen. De dag werd afgesloten in Librije’s hotel met wijn en hapjes in de wijnbar van de Librije.
 
Na de overnachting in Hotel Lumen werd op de tweede dag een bezoek gebracht in De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en werden de deelnemers met koffie en heerlijk Zwollenaar gebak ontvangen. Daarna vervolgde de tour naar Bilderberg Grand Hotel Wientjes voor een rondleiding door een van de oudste hotels van Zwolle.

Met de bus ging de site-visit verder naar MooiRivier Hotel & Congres waar men een heerlijke lunch met uitzicht op de Vecht kreeg aangeboden. In de warme lentezon reden de deelnemers vervolgens verder met open dak in de lelijke eendjes van Hiawatha Actief voor een prachtig tochtje door het landelijke gebied. De tour eindigde met een bezoek aan Landgoed het Laer in Ommen vanwaar men weer met de bus werd opgehaald voor de terugkeer naar Zwolle.

De Regio Zwolle tour wordt jaarlijks gehouden om meetingplanners en congresorganisatoren kennis te laten maken met de mogelijkheden van de stad en omgeving.

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief