Festivals, Sportevenementen

Plannen voor gratis festival in Las Vegas tijdens de GP Formule 1

neon_city_festival

Er zijn plannen voor een gratis festival in het centrum van Las Vegas tijdens de Formule 1 Grand Prix van dit jaar. Het Neon City Festival vindt naar verwachting plaats van 22 tot en met 24 november, precies in het F1-weekend.

Sponsordeal goedgekeurd

De Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA) gaf vorige week zijn akkoord voor een sponsorovereenkomst van 1 miljoen dollar. De planning van het festival is nog in een vroeg stadium, maar er zijn al verschillende hotel-casino's die hun medewerking hebben toegezegd, zoals Strat. Volgens de organisatie moeten er in ieder geval verschillende artiesten optreden en een divers aanbod van eten en drinken zijn. De komende weken worden meer details bekendgemaakt.

Las Vegas meer op de kaart

Las Vegas wil met het Neon City Festival de stad meer op de kaart zetten. Vorig jaar was volgens LVCVA-baas Steve Hill het F1-weekend financieel een groot succes, maar er waren minder hotelreserveringen dan gehoopt. 'Het financiële model van de binnenstad is niet alleen gebaseerd op het vullen van de kamers, maar ook op het bezoek aan de rest van de stad. Dus we denken dat het Neon City Festival hierbij kan helpen.'


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief