Congressen

Pioneers of Change centrale thema European Association Summit

Het centrale thema van de European Association Summit (EAS) 2015 is Pioneers of Change. De jaarlijkse bijeenkomst van leidinggevenden van internationale verenigingen vindt plaats in Brussel van 5 tot 7 mei.
 Voor het derde opeenvolgende jaar organiseert visit.brussels de European Association Summit, om internationale verenigingen de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en te netwerken. Dit jaar wordt met het thema Pioneers of Change het accent gelegd op diverse succesverhalen van de verenigingssector. Met zorg geselecteerde executives van internationale verenigingen komen hun visie uiteenzetten en uitleggen voor welke toegevoegde waarde zij hebben gezorgd bij het leiden en ontwikkelen van hun vereniging. Sprekers zijn onder meer Loïc Armand, voorzitter van Cosmetics Europe en L’Oréal France, Isabel Bardinet, CEO van de European Society of Cardiology en Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie.
 

European Business Summit (EBS)

Verenigingen die zich inschrijven voor de EAS krijgen ook toegang tot de European Business Summit (EBS), met de bedoeling verenigingen die dag in dag uit werken rond de EU-instellingen samen te brengen. In het programma is een sessie van de EBS speciaal gewijd aan internationale verenigingen. Die sessie wordt georganiseerd met Brussels Invest & Export onder de titel ”Brussels, a supportive environment for International Associations” en zal worden ingeleid door Cécile Jodogne, staatssecretaris belast met Buitenlandse handel.
 
Meer informatie over het programma van de EAS
 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief