Congressen

Pillows opent nieuw boutique hotel in Deventer

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel lounge

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel in Deventer en het bijbehorende IJssel Restaurant openen op 1 maart van dit jaar hun deuren. “Volledig tegen de stroom in openen we een nieuw hotel”, vertelt CEO Loes Dingemans. “Dit hotel bevindt zich op de mooiste plek van Overijssel en is zonder twijfel een waardevolle toevoeging aan onze Pillows Hotels collectie.” Met de komst van het nieuwe boutique hotel telt de collectie inmiddels zeven hotels.

Kamers en suites

De 29 kamers en suites kenmerken zich door comfort en ingetogen luxe, met zorgvuldig uitgekozen kunst en heerlijke bedden met zacht bedlinnen van Egyptisch katoen. De kamers hebben uitzicht of op de IJssel of op het Worpplantsoen, het oudste park van Nederland. Verder heeft het hotel een ‘all day dining menu’, een infraroodsauna, een gym en een ruime parkeergelegenheid. Naast hotelkamers heeft het hotel ook verschillende elegant ingerichte salons.

Restaurant met uitzicht

Ook de riante serre en het zonnige terras van het bijbehorende IJssel Restaurant biedt uitzicht op zowel de rivier als op de historische skyline van Deventer. In het restaurant kun je terecht voor verrassende gerechten, geïnspireerd op Dutch Cuisine en bereid met zoveel mogelijk lokale producten van het seizoen. Naast lunch en diner kunnen gasten ook genieten van een Pillows Afternoon Tea of proosten met een cocktail of een goed glas wijn.

Oog voor detail

Loes Dingemans: “Net als bij onze andere hotels draait hier alles om aandacht en oog voor detail. Een plek creëren die beter is dan thuis, die gedachte hebben we bij alles wat we doen. Ieder Pillows hotel heeft haar eigen karakter, maar overal geniet je van de warme en vriendelijke sfeer, van charmante en authentieke panden en eigentijds en elegant design. Onze nieuwste aanwinst in Deventer is gevestigd in een 19de-eeuws monumentaal pand en kent een rijke geschiedenis.”

Juist nu

Op de vraag of het nu een goede tijd is voor een nieuw Pillows hotel antwoordt Dingemans volmondig ja. “Juist nu. Mensen zoeken meer dan ooit naar fijne plekken dichtbij huis. Velen hebben die plek het afgelopen jaar bij ons gevonden. Wat ons betreft blijven we gasten nog lang verrassen met nieuwe Pillows Hotels. De voorbereidingen voor ons achtste hotel in Amsterdam zijn dan ook in volle gang.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief