Beurzen

De Personal Art Shopper van de Accessible Art Fair

Personal Art Shopper

De Accessible Art Fair heeft een nieuwe dienst in het leven geroepen om de kunst op haar beurs nog meer toegankelijk te maken. De Personal Art Shopper. Deze helpt op basis van huis- of bedrijfsbezoek een keuze te maken uit de op de beurs gepresenteerde kunstwerken.

Bezoekers kunnen op de website www.accessibleartfair.com kunstwerken of artiesten selecteren die hun bevallen en deze selectie met contactgegevens mailen naar de organisatie. Die neemt dan contact op voor een afspraak om voor een huis- of bedrijfsbezoek. Op basis van de ruimte, de inrichting en de praktische behoefte maakt deze ‘personal art shopper’ een selectie van vijf kunstwerken die de bezoeker op de kunstbeurs in Brussel kan bekijken. De kosten voor deze service zijn €50 voor bezoekers uit België.

De Accessible Art Fair wil moderne kunst toegankelijk maken door alleen kunstwerken onder  € 5.000 te presenteren, gratis toegang te verlenen en de kunstenaars aanwezig te laten zijn. De eerstvolgende editie vind plaats van 13 tot en met 15 mei in Brussel.

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief