Congressen

PCO Alliance werkt samen met Morressier

De World PCO Alliance is een samenwerking aangegaan met Morressier. Dit platform biedt innovatieve oplossingen voor het delen van wetenschappelijke inzichten op congressen wereldwijd.

Het zowel in Europa als de VS gevestigde Morressier helpt academische organisaties om hun impact te vergroten voor, tijdens en lang na internationale congressen. “Met dit partnership kunnen we nog beter luisteren naar de wensen van congresorganisatoren”, zegt topman Sami Benchekroun van Morressier. “Technologie heeft de event-industrie al hervormd en wij bouwen de platformen voor de volgende fase van die evolutie.”

Peer reviews, engagement en beter netwerken

Morressier wordt al gebruikt door ruim tweehonderd wetenschappelijke congresorganisatoren wereldwijd. De technologie koppelt peer-review workflows, meeting-hubs en wetenschappelijke databases. Eind 2021 voegde Morressier daar nog een aantal netwerk- en engagement-voorzieningen aan toe, waarmee het vinden en bouwen van een community nog eenvoudiger wordt.

“Wetenschappelijke conferenties moete het hebben van de kwaliteit van hun programma’s en worden steeds afhankelijker van platformen die het delen van ideeën ondersteunen”, zegt voormalig PCO-president Noel Mitchell, die het partnership mogelijk heeft gemaakt. “De World PCO Alliance wil zijn partners en hun events de allerbeste echnologie bieden. Daarom zijn we trots om samen op te trekken met Morressier.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief