Congressen

Partnership tussen Meetingselect, AirPlus International en MobileXpense

Meetingselect, AirPlus International en MobileXpense gaan samenwerken om het hun klanten op het gebied van meeting management zo makkelijk mogelijk te maken.Judith Huisman van Meetingselect: "Wij zijn constant op zoek naar mogelijkheden om onze klanten te ondersteunen in het totale proces rondom meetings. Door deze partnership voorzien wij onze klanten van een oplossing die het gehele meeting management proces eenvoudiger en transparanter maakt. Daarnaast stelt het hen in staat om de kosten beter te managen. In combinatie met onze hotelreserveringstool 'Hotelselect' kunnen onze klanten zo interessante besparingen realiseren." 

"AirPlus International is expert als het gaat om het afrekenen van zakelijke reiskosten", aldus Lian Wolfs, directeur Benelux van AirPlus International. "Door de samenwerking met Meetingselect kunnen wij nu ook onze betalingsoplossingen in het veld van meeting- en eventmanagement aanbieden. Het gaat hierbij niet alleen om het betalen, maar vooral om het creëren van inzicht en transparantie in de kosten voor onze klanten."

De toegevoegde waarde voor zakelijke gebruikers ontstaat doordat het hele proces gestroomlijnd en geautomatiseerd wordt. In het systeem is tevens een innovatieve betalingsoplossing geïntegreerd, waardoor alle kosten rondom meetings & events eenvoudig gemanaged kunnen worden. Huisman: "Bedrijven kunnen dus veel eenvoudiger meetings plannen, vergader- en eventlocaties selecteren, betalen en de kosten beheren."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief