Congressen

U Parkhotel Enschede geopend

Het U Parkhotel in Enschede opende op 11 februari 2019 de deuren voor zijn eerste gasten. Het hotel is gelegen op de campus van de Universiteit Twente en kan voor logies en vergaderingen gebruikt worden.

Bedrijfsleven ontmoet wetenschap

Marijke Schmand, General Manager U Parkhotel: “Er is de afgelopen jaren heel hard gewerkt om het hotel te realiseren. Het U Parkhotel is een plek waar de wetenschap en het bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten. We zijn trots op het eindresultaat.”

Het hotel beschikt over 72 kamers, verdeeld over 9 verdiepingen. Gasten kunnen kiezen uit verschillende kamertypes (comfort, superior, superior view en panorama) die allemaal hun eigen luxeniveau vertegenwoordigen. In het à la carte restaurant kan gegeten worden op basis van seizoen- en streekgebonden producten.

Daarnaast beschikt het U Parkhotel over 13 conferentiezalen. 12 zalen in de vergadervleugel op de begane grond en een boardroom op de 9de etage van waaruit gasten een weids uitzicht hebben over het Twentse coulisselandschap. Het hotel is gecertificeerd met het gouden Green Key certificaat.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief