Congressen

Park Plaza breidt Nederlands sales team uit

In het Nederlandse sales team van Park Plaza zijn een aantal veranderingen opgetreden. Daan van Iperen heeft promotie gemaakt tot sales manager Nederland. Marco Schoenmaeckers is aangetrokken voor de functie van sales executive Nederland voor de regionale sales teams. En tot slot wordt Jeroen de Caluwé sales manager Meetings & Events Nederland.De promotie van Van Iperen is per 5 april in gegaan. Hij startte zijn carrìère bij Park Plaza Mandarin Eindhoven als reserveringsmedewerker. Daarna was hij sales coördinator banqueting. Op 13 september 2010 werd Van Iperen nog benoemd tot regional sales executive. Zijn inzet en betrokkenheid hebben ertoe geleid dat hij nu de rol van sales manager Nederland mag gaan vervullen.

Marco Schoenmaecker begon ook zijn carrière bij Park Hotels, maar besloot na zijn traineeship op het Beneluxkantoor naar het buitenland te gaan. Hij werkte onder ander in Hotel Thomas in Cannes als operational manager. Nu is hij weer terug. HIj neemt de baan van Daan van Iperen over en zal zich ook focussen op new business development.

Jeroen de Caluwé is op 1 mei in zijn nieuwe functie begonnen. De afgelopen zes jaar werkte hij voor Business Hotel Reservations waar hij de functie van groep en convention manager bekleedde. Na zes jaar keert hij nu terug bij Park Plaza, waar hij eerder werkte als F&B supervisor en bij het Park Plaza Victoria Hotel in Amsterdam als conference manager.

www.parkplaza.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief