Congressen

Park Hotel Amsterdam koploper met Facebook

Als eerste hotel in Nederland introduceert Park Hotel Amsterdam een Hotel Booker tool op de sociale netwerksite Facebook. Via een druk op de knop kunnen Facebook gebruikers vanaf nu op de Facebook pagina van Park Hotel Amsterdam een van de trendy lifestyle hotelkamers reserveren.

“Naast de Facebook Hotelbooker tool geeft de Facebook pagina van Park Hotel haar bezoekers informatie over Amsterdam, trends en lifestyle”, aldus Remco Kuiper, Director of Sales & Marketing van Park Hotel Amsterdam en MOMO Restaurant, Bar & Lounge. “Ook biedt dit platform ons de fantastische mogelijkeid om nog interactiever met onze gasten om te gaan. Via Facebook krijgen zij de gelegenheid hun mening te ventileren. Wij spelen hier direct op in door ons product precies zo aan te passen op de wensen en behoefte van de gast.”

“Facebook is de toekomst. Gasten kunnen op dit medium in een oogopslag zien wie je bent en waar je voor staat. Of het een hogere omzet zal generen is natuurlijk de grote vraag, maar het is fantastisch om met social media te experimenteren en te zien wat het resultaat hiervan is” zegt Kuiper.

Op de vraag of het veilig is om te reserveren via de Bookingstool kan er volmondig ja worden gezegd. Indirect wordt de boeker op Facebook doorgelinked naar het reserveringssysteem van Park Hotel, zo kan er gegarandeerd worden dat het systeem honderd procent veilig is.

www.facebook.com/parkhotelamsterdam


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief