Congressen

Park Hotel Amsterdam 'Best business hotel the netherlands'

Park Hotel Amsterdam heeft voor het tweemaal opeenvolgende jaar de award voor ‘Best Business Hotel, The Netherlands’ in ontvangst mogen nemen. Deze award is uitgereikt door het internationale magazine Business Destinations, een gerenommeerd Brits zakenreisblad.

“Hetgeen waarin Park Hotel zich als Best Business Hotel onderscheidt, is dat het de zakelijke gast geen standaard pakket aanbiedt maar een op maat gemaakte beleving, juist dáár ligt de kracht van Park Hotel. Wij verliezen nooit de focus om het meest prominente vier sterren hotel van Amsterdam te zijn”, aldus Bram van der Hoek, General Manager van Park Hotel & MOMO Restaurant, Bar & Lounge in Amsterdam.

Het jongste project van Park Hotel is ‘The Gallery Zone’. Een concept waarbij iedere twee maanden een spraakmakende kunstenaar centraal staat. Zowel gasten van Park Hotel als bezoekers van buitenaf komen naar ‘The Living Room’ van het hotel om de geëxposeerde kunst te aanschouwen onder het genot van mooie dranken en spijzen, speciaal samengesteld voor ‘The Gallery Zone’. Fotografe Flore Zoé heeft met haar serie ‘Spirit’ het startsein gegeven voor Park Hotel’s nieuwste formule. Deze expositie is te bewonderen tot 9 juli. Een gelimiteerde editie is speciaal voor gasten en bezoekers van het Park Hotel gemaakt en wordt aangeboden op www.thegalleryzone.com.

www.businessdestinations.co.uk


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief