Congressen

De paradoxen van Noord-Brabant

Welcome to Brabant robot-love-gael-langevin-inmoov

Noord-Brabant is uitgegroeid tot een wereldwijde topregio, met innovatie, kennis en creativiteit als belangrijke producten. Een regio waar de paradoxen tussen stad en land, theorie en praktijk, slimme koppen en slimme handen, high-tech en high-touch, het slimme en het gastvrije, prijs en kwaliteit, groot en klein aanbod hand in hand gaan.
Het als vanzelfsprekend samenwerken tussen deze paradoxen op provinciaal niveau maakt Brabant een unieke regio voor zakelijke bijeenkomsten.

Deze toptechnologie-regio heeft veel te bieden als congres- en evenementbestemming en is strategisch gelegen in het hart van Europa met België en Duitsland als buren. Met onze eigen luchthaven (Eindhoven Airport) en vier internationale luchthavens binnen een uur rijden is het de meest toegankelijke provincie van Nederland.

SLIM

Noord-Brabant kenmerkt zich niet alleen door de ‘slimme koppen’ maar ook door de ‘slimme handen’. Hier worden dingen bedacht, verwerkt, gemaakt en vermarkt. Het Design-denken en Design-doen maakt dat we ons makkelijk aanpassen en zeer veerkrachtig zijn. Dit is voor een organisator voelbaar en kan het verschil maken in een meeting. Laat de slimheid van de Brainport regio voor uw event werken. #businessbrains

STERK

Noord-Brabant is toonaangevend binnen een aantal kennisthema’s. Zo zijn we zeer sterk op het gebied van Photonica, Agrifood, Smart Mobility, Medtech en Design met wereldwijde erkenning als resultaat. Deze kennis en kunde delen we graag. Brabant is letterlijk en figuurlijk open en er kan geprofiteerd worden van de reeds aanwezige eco-systemen.

SAMEN

Samenwerken, dat is de Brabanders wel toevertrouwd. Dat doen we van nature graag, het zit in de genen. Naast alle aanwezige kennis en innovaties onderscheidt Brabant zich ook door de goede prijs/kwaliteitverhouding en de wel bekende gastvrijheid. #hospitalityheart
Op elk niveau wordt samengewerkt en gedeeld. Samenwerking en kennisdeling tussen overheden, onderwijs, bedrijven, burgers en ontwerpers, maar ook samenwerking tussen VisitBrabant Convention Bureau, steden, venues, hotels en toeleveranciers is vanzelfsprekend. Deze mentaliteit mondt uit in succes waar u als organisator direct van kan profiteren.

KORTOM DE PARADOX VAN BRABANT WERKT!

Contact I Wat kunnen we voor u doen

Als u meer wilt weten over het organiseren van uw congres of evenement in Brabant, als u op zoek bent naar die ene perfecte locatie, een sociaal programma wilt opzetten, meer wilt weten over de thema’s waar Brabant sterk in is of wanneer u onze brede kennis over Brabant wilt inschakelen, neem dan contact op met de experts van VisitBrabant Convention Bureau. We helpen u graag!

VisitBrabant Convention Bureau

www.visitbrabant.com/conventionbureau
E conventionbureau@visitbrabant.com
T +31 (0) 13 3030390

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief