Beurzen

Panittha Buri verkozen tot UFI-voorzitter voor 2025-2026

Panittha Buri - UFI voorzitter

De raad van bestuur van UFI heeft Panittha Buri, vice-voorzitter van de Thaise vastgoedontwikkelaar Bhiraj Buri Group, verkozen tot UFI-voorzitter voor de periode 2025-2026. Buri zal zich bij het UFI-presidentiële trio voegen als aankomend voorzitter in november, en wordt UFI-voorzitter op het 92e UFI Global Congress in november 2025 in Hong Kong.

Het UFI Presidential Trio voor de termijn van november 2024 tot november 2025 bestaat daarom uit voorzitter Hugh Jones (CEO, RX), aankomend voorzitter Panittha Buri en vertrekkend voorzitter Geoff Dickinson (CEO, dmg events).

Dit besluit treedt in werking na afloop van het 91e UFI Global Congress, dat plaatsvindt van 20 tot 23 november 2024 in Keulen, Duitsland.

Bhiraj Buri Group

Buri is sinds oktober 2022 Vicevoorzitter van Bhiraj Buri Group. Voorheen bekleedde ze verschillende functies bij het Bangkok International Trade and Exhibition Centre (BITEC), zoals Managing Director en Director of Marketing & Sales.

Sinds 2023 heeft Buri verschillende prominente functies op zich genomen, namelijk als voorzitter van het UFI Asia Pacific Chapter en als voorzitter van de Thai Exhibition Association (TEA) en als bestuurslid van het Thailand Convention & Exhibition Bureau (TCEB). Ze is ook een Expert Representative voor Bangna Commercial College en een bestuurslid van zowel UFI als AIPC.

Geoff Dickinson

Geoff Dickinson, de huidige voorzitter van UFI: "Ik ben ongelooflijk blij dat Panittha Buri in 2026 het voorzitterschap van UFI op zich zal nemen. Ze heeft de evenementenindustrie jarenlang met passie en toewijding gediend in verschillende rollen. Als bestuurslid van UFI gedurende vele jaren, als Chapter Chair voor Azië-Pacific en als voorzitter van de Thai Exhibition Association, brengt ze een hoog niveau van ervaring en uitstekende relaties met haar branchegenoten mee, en als vicevoorzitter van de Bhiraj Buri Group heeft ze uitgebreide leiderschapservaring. Ze is ook een zeer vriendelijk en zorgzaam persoon die met name de kernwaarden van UFI zal bevorderen."

Panittha Buri

Panittha Buri: "Bedankt dat u mij deze leiderschapsrol bij UFI hebt toevertrouwd. Ik voel me echt vereerd en nederig. Ik kijk uit naar de reis die voor me ligt en ben dankbaar voor de kans om
samen met ieder van jullie te dienen. Laten we deze reis beginnen met passie, integriteit en een gedeelde visie voor de volgende generaties. Samen kunnen we geweldige dingen bereiken.”

UFI

UFI werd in 1925 opgericht als een non-profit, onpartijdige en internationale vereniging. Tegenwoordig is het de wereldwijde vereniging voor de beurzenindustrie, die meer dan 50.000 professionals uit de tentoonstellingsindustrie rechtstreeks vertegenwoordigt in bijna 90 landen over de hele wereld. UFI heeft het hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk, en heeft vier regionale kantoren in Azië, Noord-Amerika, Midden- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief