Congressen

Paneldiscussie: ePosters, de nieuwe trend voor congressen?

A new era of scientific poster presentations, does it exist? Onder deze titel houdt Eventresult, zusterbedrijf van ACS, op woensdag 20 november tijdens de EIBTM in Barcelona een interactieve paneldiscussie.

Bij veel wetenschappelijke congressen wordt gebruik gemaakt van posterpresentaties, waarmee onderzoekers hun kennis kunnen delen. Ondanks de mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt, zijn deze postersessies nog steeds vaak in hard copy.

Eventresult is een partnership aangegaan met de Canadese Multilearning Group, die de Multiposter oplossing ontwikkeld heeft. Tijdens het jaarlijkse congres van The International Society on Thrombosis and Haemostasis (ISTH) afgelopen zomer in Amsterdam RAI, werd voor het eerst in Europa op grote schaal gebruik worden gemaakt van deze ePosters. Deze oplossing zorgt voor meer interactie met en een intensievere betrokkenheid van het publiek. Tijdens dit congres werden met behulp van de 80 touch screen beeldschermen meer dan 2.500 posters toegankelijk gemaakt.

Aan de hand van het succes van het ISTH congres zal een panel van specialisten tijdens EIBTM de inzet van ePosters vanuit diverse invalshoeken belichten.

Het panel zal bestaan uit:

Patrick Delaney, Vice President Industry Relations MCI Group en Ovation Global DMC
Peter-Willem Burgmans, Managing Director MCI Amsterdam
Tilman Hackeng, Professor en Voorzitter Biochemistry Universiteit Maastricht
Joel Chetzroni, CEO Multilearning Group
Ben Buurke, Managing Director Eventresult

Iedereen is welkom op woensdag 20 november van 14.30 tot 15.30 uur in het door ACS audiovisual solutions gebouwde tijdelijke Lecture Theater van de EIBTM. U vindt het theater achter het Technology & Event Services Village. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief