Congressen

Palace Hotel verder onder de vlag Radisson Blu

Het Palace Hotel in Noordwijk is toegevoegd aan het portfolio van hotelgroep Carlson Rezidor. Het hotel zal vanaf februari 2014 onder het merk Radisson Blu vallen, het upper upscale merk van Carlson Rezidor in Europa.
“Als zelfstandig hotel zoeken we altijd naar nieuwe mogelijkheden om business te vinden", aldus André Aaij, General Manager van het Palace Hotel. "We hebben het afgelopen jaar de keuze gemaakt om heel intensief te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om aan te sluiten als franchisehotel bij een gerenommeerde hotelketen. Juist ook omdat het als stand alone hotel een stuk lastiger is om bij te blijven bij de wereldwijde trends en ontwikkelingen. Belangrijk voor ons was om onze eigen opgebouwde Palace-identiteit niet te verliezen. Drie doorslaggevende punten waarom we gekozen hebben voor aansluiting bij Radisson Blu: veel focus op de MICE markt, brede internationale oriëntatie en veel kansen biedend voor de medewerkers van het Palace Hotel. ”

Wolfgang M. Neumann, President & CEO van Rezidor: “We zijn verheugd het Palace Hotel, een plaatselijk icoon en een paradepaardje in Noordwijk, te verwelkomen in de Radisson Blu portfolio.  Hotelconversies van dergelijke hoge kwaliteit zijn een cruciaal deel van ons programma 'Route 2015', waarbij we ons richten op meer winstgevendheid en het bevorderen van onze EBITDA-marge met 6-8% in 2015.”

Het Radisson Blu Palace Hotel werd geopend in 2001 en heeft 120 kamers. Daarnaast biedt het hotel een brasserie met terras, een à-la-carte restaurant en een bar, 1200 vierkante meter aan congresfaciliteitenwaaronder elf flexibele vergaderruimtes en twee boardrooms, alsmede wellnessfaciliteiten met acht behandelruimtes, een binnenzwembad met sauna, stoombad en whirlpools, en een fitnessruimte van 450m².

Arie Uyttenbroek, Senior adviseur franchise, MKB Adviseurs
André Aaij, General Manager, Palace Hotel
Paul Brandjes, De Raad Bouw BV
Wolfgang Neumann, President & CEO, The Rezidor Hotel Group
Valerie Schuermans, Manager Business Development, The Rezidor Hotel Group

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief