Congressen

Palace Hotel Noordwijk wint Dutch Hotel Award

Palace Hotel Noordwijk is als winnaar uit de bus gekomen bij de Dutch Hotel Awards 2012; de prijs voor het meest initiatiefrijke en innovatieve hotelmanagementteam van Nederland. De winnaars stonden in de finale met de teams van Hotel The Toren uit Amsterdam en Kasteel Engelenburg uit Brummen. De prijsuitreiking vond plaats op 5 juni, tijdens de presentatie van het HOSTA benchmarktrapport van Horwath in het ING-gebouw in Amsterdam.

"We wilden graag meedoen aan deze award, omdat we al vanaf 2010 werken aan de eilandjescultuur en de structurele fricties tussen afdelingen en medewerkers", vertelt general manager André Aaij. "Het Palace hotel kent een geschiedenis van roerige tijden met een zeer hoog verloop in management en de commerciële afdeling. Na ruim twee jaar zijn we nu in een transparante en gestructureerde organisatie veranderd. Het MT treedt echt als een team op, met goede interne communicatie, vertrouwen in elkaar en een heldere visie richting personeel, klanten, gasten, leveranciers, aandeelhouders en regio. Juist dit onderlinge vertrouwen en het gezamenlijk optuigen van een heldere organisatie, ook naar buiten toe, maakt dat we nu met elkaar in hoog tempo toe werken naar een 'successtory'."

In de halve finale maakte het Palace Hotel al indruk door het 'Palace lied' in een lipdup video aan de jury te presenteren. De finaleronde van de wedstrijd vond op 25 mei plaats. De jury bracht een twee uur durend bezoek aan alle drie de finalisten waarbij werd gevraagd om niet alleen de toegevoegde waarde te laten zien, maar ook de ‘gast’ aan het woord te laten. Het Palace Hotel had diverse gasten uitgenodigd die de jury ervan konden overtuigen dat het hotel moest winnen. Aaij: “Het leukste van het hele proces naar de finale is dat we als team nog dichter naar elkaar zijn toe gegroeid. Dat is misschien nog wel het mooiste resultaat van deze award. Ik ben blij dat dit ook bij de jury niet onopgemerkt is gebleven."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief