Beurzen

Overheid & ICT wordt Jaarbeurs Overheid 360°

Jaarbeurs Overheid 360° is de nieuwe naam voor de beurs Overheid & ICT. De nieuwe naam staat voor een compleet nieuwe aanpak om overheidsprofessionals te informeren over actuele vraagstukken. De Jaarbeurs in Utrecht biedt op 22 en 23 april 2015 een programma rondom de domeinen Zorg & Onderwijs, Burger & Bedrijf, Leefomgeving & Veiligheid en Innovatie & Bedrijfsvoering.

 Jaarbeurs Overheid 360°, met als ondertitel ”Verbindt informatie en samenleving” is een combinatie van inhoudelijke kennisuitwisseling en leveranciersoplossingen. Het programma helpt bestuurders, managers, beleidsmedewerkers en informatieprofessionals antwoorden te vinden en ideeën op te doen voor de (informatie)vraagstukken in hun dagelijks werk. Jaarbeurs Overheid 360° is om die reden de ontmoetingsplek voor iedereen die zich bezighoudt met een betere en slimmere overheid met maximaal oog voor de dienstverlening aan de burger.

 rn

Experts en productlanceringen

rnPaul Verdult is markt manager bij de Jaarbeurs en verantwoordelijk voor de transitie naar Jaarbeurs Overheid 360°. “Inspiratie geven en inspiratie krijgen. Daar gaat het om op 22 en 23 april. We combineren bijzondere presentaties van experts met interessante productlanceringen. Wie is geweest, weet zich geprikkeld om het anders te doen. Dat is onze inzet.”rnrn

Contactmomenten belangrijk

rnContactmomenten spelen een belangrijke rol in het vernieuwde concept. Specialisten gaan in gesprek met gemeenten, provincies, ministeries, uitvoeringsorganisaties, waterschappen, ZBO”s, RUD”s en veiligheidsregio”s om actuele thema”s op een levendige manier met elkaar te bespreken. Daarvoor worden verschillende werkvormen ingezet, variërend van ronde tafelgesprekken, praktijksessies, debat en workshops.

 rn

Integrale oplossingen

rnPaul Verdult: “In essentie komt het erop neer dat we innovaties en integrale oplossingen koppelen aan de grote maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. Denk aan big data, open data, mobile, BYOD en informatieveiligheid. Ze raken elke maatschappelijke ontwikkeling. Die relaties leggen we op de nieuwe Jaarbeurs Overheid 360°.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief