Congressen

Oval Office heeft twee nieuwe teamleden

Jaylee van ter Beek en Cleo Zijlstra

Het team van The Oval Office in Amsterdam is uitgebreid met 2 nieuwe teamleden, Cleo Zijlstra en Jaylee van ter Beek.

Ervaring

Cleo Zijlstra is op 1 juli 2019 gestart als senior Projectmanager Brand Activations. Eerder was zij werkzaam aan de klantzijde als Marketing Manager National Geographic, Event Manager Hearst Magazines en als Brand & Campaign Manager bij Radio 538.

Cleo Zijlstra: “Onwijs leuk en vooral ook heel uitdagend om de stap naar bureauzijde te maken, voor verschillende merken op brand niveau mee te denken en te kijken hoe we het bereik van een activatie kunnen maximaliseren, waarbij we zoveel mogelijk kijken naar de toevoeging van Live + Communicatie. Daarnaast is het heel waardevol om mijn jarenlange ervaring aan de klantzijde mee te nemen en me zo extra goed te kunnen inleven in de klant.”

Jaylee van ter Beek is per 1 augustus als Projectmanager Events begonnen. Haar internationale ervaring in events deed zij op bij Verwiel – the creative agency. Ze werkte onder andere voor merken als Pon, Mastercard en Philips. Hier heeft zij onder meer evenementen voor georganiseerd in Maleisië, Panama, Singapore en Duitsland.

Jaylee van ter Beek: “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij The Oval Office. Met mijn ervaring bij Verwiel – the creative agency ben ik klaar om mij aan te sluiten bij de Amsterdamse officers.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief