Congressen

Outsourcen of niet?

Whitepaper Droomcongres OUTSOURCING

Als je een event gaat organiseren komt al gauw de vraag of je (delen van) het werk gaat uitbesteden of niet. De organisatie van een event is vormt al gauw een piekbelasting voor jouw organisatie en dan is het inhuren van specialisten in dit vakgebied te overwegen. In deze whitepaper zijn alle aspecten en overwegingen rond outsourcen op een rij gezet. De whitepaper ‘Outsourcen of niet’ is de vierde en laatste in een serie die het resultaat is van de eerste editie van ‘Van jaarcongres naar droomcongres‘ die op 2 juli 2019 plaatsvond in Carlton President in Maarssen.

 

Download Whitepaper Outsourcen of niet?

Download Whitepaper

 

Klik op de download-icon hiernaast en de whitepaper ‘Outsourcen of niet? opent in een nieuw scherm. Deze kun je vervolgens als PDF downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

De whitepaper ‘Outsourcen of niet’ is gratis en wordt je aangeboden door de partners van het Droomcongres: ACS Audiovisual Solutions, Carlton President, Conference Matters,  De Nederlandse Associatie, Event Design Collective, Helms Briscoe, JvN Congres Management, Kjell Lutz, MPI Netherlands chapter, Modubilo, RREM en Utrecht Marketing Convention Bureau.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief