Congressen

Organisatoren verkennen Zwolle per eend

Op 23 en 24 januari namen congresorganisatoren en boekers van zakelijke evenementen uit het hele land deel aan de Regio Zwolle Tour. Op uitnodiging van Congresbureau Regio Zwolle maakten de deelnemers kennis met de zakelijke mogelijkheden in de regio Zwolle.
Op de donderdagavond werd de tour afgetrapt met een bezoek aan het IJsbeeldenfestival en een winter buffet. Vanaf daar liep de groep naar Librije’s Hotel met een tussenstop bij boekhandel Waanders. Na een hapje en drankje gingen de deelnemers per bus terug naar hotel Lumen waar zij een overnachting aangeboden kregen.

Op de tweede dag werden de grotere congreslocaties uit de regio bezocht. Na een stevig ontbijt bij de Nieuwe Buitensociëteit en een inleiding door de voorzitter van Congresbureau Regio Zwolle, Jean-Jacques Jouret, is de groep begonnen aan de eerste rondleiding. Op het station in Dalfsen wachtte hen, na een korte treinrit, een bijzonder vervoersmiddel op. De lelijke eendjes van Hiawatha Actief zorgden voor een ludieke rit naar de volgende congreslocatie. Bij Mooirivier Hotel & Congres werden de gasten voorzien van een culinaire lunch en een rondleiding.

De eendjes brachten hen vervolgens langs de Big Five van Zwolle, Theater de Spiegel en als laatste bij het IJsseldelta Center. Als afsluiting was er een welverdiende borrel en werd de Regio Zwolle Tour afgesloten met een kort woordje van Burgemeester Henk-Jan Meijer, waarin hij aangaf dat hij hoopte de gasten nog eens in Zwolle te verwelkomen en dat zij allen een ambassadeur van de stad zullen zijn.

De deelnemers van de Regio Zwolle Tour 2014


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief