Congressen

Organisatoren-BLUF…?

Hoe ver ga je om deelnemers te werven? Deze organisatoren zetten zelfs hun leven op het spel! Op de stuntschool van Endorfine halen Stephen, Xander, Martijn, Erik en Eveline halsbrekende toeren uit. Vanwaar deze bluf? Zij willen 500 meeting en event professionals samen brengen in het Muziekgebouw aan ’t IJ. Op 11 april vindt daar de NL Conference plaats. Tot en met vrijdag 11 maart geldt een early bird korting.

MPI (Meeting Professionals International) brengt evenementenorganisatoren en hun toeleveranciers samen. De NL Conference is het visitekaartje van de organisatie. Vorig jaar kwamen 350 event professionals samen. Ditmaal wordt dat aantal nog eens overtroffen. Het programma staat bol van inspiratie: veel interactieve netwerk-momenten en prikkelende sprekers. Het thema is “…Bluf?” en gaat over het naar je hand zetten van de werkelijkheid. Als organisator ben je steeds bezig om de randvoorwaarden voor bijeenkomsten te optimaliseren. Deze dag biedt veel ideeën en contacten.

Een greep uit het aanbod: Hans Janssen organiseerde altijd saaie congressen tot hij voor zichzelf begon. Nu is hij de organisator achter succesvolle seminars als “MBA in één dag” en “Dirty tricks van het onderhandelen”. Hij deelt zijn inzichten en geheimen.
James Veenhof initieerde de Amsterdam International Fashion Week. Oscar Kneppers stond aan de wieg van succesvolle bladen als Emerce en Bright. Dr. Roland van der Vorst promoveerde op het onderwerp “Nieuwsgierigheid”. Daan Roosegaarde maakt technische installaties die de interactie met mensen aangaan. Wereldkampioen debating Sharon Kroes leert de deelnemers een argumentatielijn opzetten. Cinefiel Dagan Cohen zoekt voor de gelegenheid de meest prikkelende Youtube filmpjes uit. Gregor Bak treedt op als muzikaal dagvoorzitter.

Tussendoor ontmoet u vakgenoten, leveranciers en opdrachtgevers. Kortom: deze dag verbindt de mensen in de branche met elkaar en met elkaar’s kennis.

Tot en met vrijdag 11 maart kunt u deelnemen met korting, kijk op www.nlconference.nl

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief