Beurzen

De opvallende stand van ACS op 010Area.live nu ook virtueel te bezoeken

ACS op virtuele versie van 010area.live

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De opvallende stand van ACS Audiovisual Solutions op 010Area.live is nu ook virtueel te bezoeken. De regionale vakbeurs voor live-communicatie, die plaatsvond op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy, is geheel vastgelegd door 360° fotografie en samengevoegd tot een virtuele beurs. Daarmee hebben 010Area.live en zusterbeurs PromZ.live een wereldprimeur.

Op 19 juni is de virtuele versie van beide vakbeurzen online gezet op Google Maps, waardoor ze het hele jaar nog te bezoeken zijn.

Navigeren over de beursvloer

Je navigeert over de beursvloer van 010Area.live 2018 en kunt de stands en standhouders (nogmaals) bekijken. In elke stand vind je een link naar de website van de betreffende exposant. Via de navigatiekolom kun je ook direct naar de stand van een deelnemende leverancier springen.

De virtuele editie van 010area.live 2018

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwc3JjJTNEJTIyJTJGJTJGd2Fsa2ludG8uaW4lMkZ0b3VyJTJGV2tKaW8xNi1xUVdKZXlpaTFwLTltJTIyJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMEElMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI2MDAlMjIlMEElMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4lM0QlMjJ0cnVlJTIyJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuJTNEJTIydHJ1ZSUyMiUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRCUyMnRydWUlMjIlMEElMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjBvYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuJTNEJTIydHJ1ZSUyMiUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMG1zYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuJTNEJTIydHJ1ZSUyMiUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwbWFyZ2luaGVpZ2h0JTNEJTIyMCUyMiUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMG1hcmdpbndpZHRoJTNEJTIyMCUyMiUzRSUwQSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Top 5

De stand van ACS kreeg ook een plek in de Top 5 die vlogster Dewi Veldhuizen maakte van haar bezoek aan PromZ.live en 010Area.live. Dirk Boogaarts vertelt over het standconcept van de ACS-stand dat is ontwikkeld in samenwerking met Paul Pennock van ontwerpbureau Oil.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief