Congressen

Opleiden van congresprofessionals van de toekomst

De congressector is zich in hoog tempo verder aan het professionaliseren en aan het anticiperen op de toekomst. De markt ontwikkelt zich snel. Nieuwe technieken en nieuwe manieren van kennisoverdracht en netwerkbouw zien we op ons afkomen. Wat betekent dat voor de toekomst van de congressector? En hoe bereiden we de congresprofessional van de toekomst voor? Hoe enthousiasmeren we die en hoe leiden we die op?
 
Met een expertsessie wil CLC-Vecta werkveld en opleidingen dichter bij elkaar brengen en een aanzet geven om op strategisch niveau met elkaar na te denken over de opleidingsbehoefte binnen de sector en hoe we de student van nu en de toekomst aan ons kunnen binden.

Datum & locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 22 mei bij Hart van Holland in Nijkerk.

Programma

17.30  Ontvangst & registratie
18.00  Aan tafel
18.15  Deel 1: Hoe zien we de ontwikkelingen in de congressector?
Vier professionals uit de congres- en vergadersector delen vanuit verschillende invalshoeken hun inzichten op de veranderende markt en toekomstige ontwikkelingen in korte, prikkelende betogen.
18.45  Discussies aan tafel
19.10  Wrap-up per tafel
19.15  Deel 2: Welke ontwikkelingen in de opleidingswereld zijn relevant?
Vier deskundigen uit de opleidingenmarkt geven hun visie, ieder vanuit hun eigen perspectief, op de toekomst van opleidingen binnen het vakgebied.
19.40  Discussies aan tafel
20.15  Wrap-up per tafel
20.30  Samenvatting & afsluiting

Voor wie

Deze bijeenkomst is met name bedoeld voor directie en management van organisaties in de congres- en vergadersector (locaties, organisatiebureaus en toeleveranciers).

Kosten & Aanmelding

Een eigen bijdrage van € 35,- (voor een 3-gangendiner incl. 1 drankje) wordt ter plekke afgerekend. Je kunt je aanmelden via deze link (deelname is gemaximeerd op max. 2 deelnemers per organisatie).

Aanmelden


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief