Congressen

Opening Openluchttheater Landgoed Zonheuvel met mini-opera

Koen Limperg ((1908 – 1943) ontwierp het Openluchttheater Zonheuvel in Doorn in 1936. Het openluchttheater had een capaciteit van 200 zitplaatsen en werd uitgevoerd in het kader van een werklozenproject, georganiseerd door den Centrale voor Werklozenzorg.
 Op dit moment wordt, dankzij een crowdfundingcampagne, het theater opnieuw opgebouwd. Dit alles om gasten van Landgoed Zonheuvel iets extra’s te bieden, passend bij de waarden van Zonheuvel: Samenwerking, Bezinning en Inspiratie.

De officiële opening wordt verricht door Burgemeester Frits Naafs van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ook de openingsactiviteit draait om deze drie waarden. Speciaal voor deze avond zal de mini-opera “A postcard from Aleppo” worden opgevoerd. Samen met schrijver Abdelkader Benali, regisseur Ola Mafalaani en inwoners uit Aleppo, Syrië, maakte Merlijn Twaalfhoven een mini opera. Hiermee wordt een statement van verbroedering en hoop gemaakt en worden Nederlanders opgeroepen meer betrokken te raken bij de situatie in Syrië.

Toegang is gratis. Voor het complete programma en reserveren van tickets gaat u naar www.landgoedzonheuvel.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief