Congressen

Ook tweede dag Prins voor een Dag valt in de smaak

Twee dagen, twaalf locaties, 210 deelnemers en veel enthousiasme. Dat was de oogst van twee dagen ”Prins voor een Dag” 2010. Dit jaar werden de doelgroepen voor het eerst gescheiden en verdeeld over twee dagen.De opzet werd kleiner, waardoor het mogelijk was om de genodigden de route mede te laten bepalen.Op de tweede Prins voor een Dag-dag, maandag 27 september, kwamen negentig intermediairs op het evenement af. Het programma voor deze doelgroep was korter en efficiënter van opzet dan de eerste dag en stond in het teken van meer locatiebezoeken. Na een uitgebreide ‘fishmarket’ lunch in het Spaansche Hof werd de groep in tweeën gedeeld en konden deelnemers bijvoorbeeld zandsculpturen bouwen bij NH Atlantic, superbrainstormen in Landgoed Te Werve of een bezoek brengen aan het nieuwe Louwman Museum. Voor de deelnemers was de Joodse synagoge, verscholen achter de gevel van herenhuis, een verrassing. De afsluitende Borrel à la Carte, waar verschillende chef-koks zich gezamenlijk presenteerden, vond plaats in de Koninklijke Schouwburg.

Tijdens de eerste dag, maandag 20 september, wisten ruim honderdtwintig genodigden hun weg naar Den Haag te vinden en konden in Hotel Bel Air goed wakker worden met een ‘Fresh Prince of Bel Air’ drumsessie. Napraten en op adem komen konden de deelnemers tijdens een aansluitende netwerkkoffie. De dag was verdeeld in drie routes; in een koets, op de fiets en in een historische bus. Deelnemers konden onder  meer tapdansen met Mary Poppins in het Circustheater, een workshop volgen over protocollen bij Prinsjesdag en Dance Valley op de zolder van de Koninklijke Schouwburg, discussiëren tijdens een Fishbowl sessie in De Glazen Zaal of elkaar inspireren met een Superbrainstorm in het Spaansche Hof. Er was bewust gekozen voor verschillende netwerkmomenten: ‘s ochtends bij een netwerkkoffie, ‘s middags lunchen in de industriële RAC Hallen waar picknicktafels, grasmatten en olijfbomen voor een ontspannen sfeer zorgden en ook aan het einde van dag bij de afsluitende receptie. In het Hilton werd de dag met een culinaire proeverij, ofwel Borrel à la Carte beëindigd.

Prins voor een Dag 2010 is in totaal door 210 deelnemers bezocht, er werden twaalf locaties aangedaan, vijf cateraars konden zich bij de Borrel à la Carte of (picknick)lunch presenteren en zeven chef-koks van restaurants en/of hotels vonden een platform bij de Borrel à la Carte.

Fotografie: Photonic
Op de foto: Zandsculpturen bouwen bij NH Atlantic


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief