Sportevenementen, Brand events, Festivals

Ontwerpbureau voor eventlocaties Populous gaat samenwerken met digitale eventplanner OnePlan

OnePlan-Populous

Populous, internationaal ontwerpbureau gespecialiseerd in sport-, entertainment- en evenementenlocaties, heeft een strategische investering gedaan in OnePlan, wereldwijd marktleider op het gebied van software voor het plannen van evenementen.

Planning live evenementen

OnePlan's softwareplatform wordt gebruikt door meer dan vijftigduizend evenementen in 110 landen en vereenvoudigt de planning van live evenementen en locaties met gebruiksvriendelijke, collaboratieve mapping tools.

Met softwareprogramma VenueTwin kunnen eventteams ruimtes visualiseren, plannen en verkopen in een virtuele versie van elke locatie, inclusief stadions, arena's, conferentiecentra en smart cities. 

Integratie

Populous kan door de samenwerking zijn diensten voor live evenementen verder uitbreiden. Het bedrijf integreert ook het VenueTwin-platform binnen zijn eigen digitale aanbod.

'De steeds grotere rol die virtuele omgevingen spelen in het gezamenlijke ontwerpproces en de mogelijkheden die ze bieden om locaties en evenementen te verbinden met hun publiek, is essentieel voor onze ontwerpaanpak', zegt Nick Reynolds, chief global strategy officer bij Populous. 'OnePlan is een toonaangevend samenwerkingsplatform voor 2D- en 3D-evenementenplanning en gaat samenwerken met onze interne digitale teams.'


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief