Ontdek Bureau Barzaken

Barzaken

Al meer dan een decennium staan Twan en Floriaan achter de bar en draaien ze mee in de evenementenbranche. Met die ervaring en energie hebben ze Bureau Barzaken opgericht: een full-service barcateraar.

Een baanbrekend barconcept

Twan deelt enthousiast: “Wij bieden een baanbrekend barconcept aan. Samen met onze klanten bekijken we wat het beste past bij hun evenement. We nemen niet alleen de drankjes voor onze rekening, maar ook de bar, het personeel en de menukaart, alles geheel in de stijl van het evenement. We zorgen ervoor dat de gasten zich vermaken, met een verfrissend drankje in de hand natuurlijk.”

Bureau Barzaken richt zich voornamelijk op evenementen met meer dan 300 gasten, waar de uitdaging groter wordt om de bar efficiënt te beheren. Floriaan voegt toe: "Dit hebben we gemerkt tijdens onze jaren in de horeca bij zakelijke evenementen. Naarmate de drukte toeneemt, wordt het lastiger om alles efficiënt te laten verlopen. Dat was de motivatie om hier verandering in te brengen."

Adyen Summer Party

De opdrachten kwamen snel binnen. Twan legt uit: Er was eigenlijk nog niets vergelijkbaars op de markt. Er zijn wel cateraars, maar een full-service bureau voor de bar zoals wij het invullen was er nog niet.

Een van hun grootste projecten was het verzorgen van de dranken tijdens de Adyen Summer Party. Adyen organiseerde een groots evenement voor haar personeel op het Hembrugterrein.

Floriaan vertelt: "Het was een onvergetelijke ervaring. Op verschillende area’s verspreid over het terrein werden barren neergezet en 's ochtends begonnen we met koffie en sapjes en eind van de middag barstte het feest los met bier, wijn en meer. Zo'n 2’400 medewerkers waren aanwezig. Een geweldig project om neer te mogen zetten.”

Personeel

Twan en Floriaan hebben als ondernemers ervaring in zowel de productie als de uitzendbranche. Hierdoor konden ze makkelijk hun taken verdelen. Floriaan de accounttaken en Twan de evenementen en het personeel.

Is er een tekort aan personeel? Twan antwoordt: "Gelukkig niet." Het is een populaire branche om in te werken. Je werkt op mooie evenementen en komt op bijzondere plekken. Er is genoeg professioneel personeel beschikbaar, maar we staan altijd open voor aanwinsten."

Stralende gezichten

Wat hen de meeste voldoening geeft van hun werk? Floriaan zegt: "Het moment dat alles, na weken of maanden van voorbereiding, op zijn plek valt. Geen lange rijen bij de bar en alles verloopt volgens plan. Stralende gezichten met een verfrissend drankje in de hand, daar doen we het voor." Twan knikt: "En onze opdrachtgevers hoeven zich geen zorgen te maken over de bar. Ze kunnen zich richten op wat echt belangrijk is samen zijn met hun personeel of klanten."

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief