Congressen

Ontdek Buitengewoon Wallonië-Ardennen

Ontdek Buitengewoon Wallonië-Ardennen

Steeds meer organisatoren van events ontdekken de veelzijdigheid van de Belgische Ardennen en Wallonië. Deze streek biedt fantastische mogelijkheden voor een personeelsfeest, vergadering, congres of teambuilding. Enkele veelgenoemde redenen voor een bedrijfsevent in de Ardennen zijn:

  1. Dichtbij maar heel anders dan Nederland
  2. Sportieve activiteiten midden in de natuur
  3. Culinaire restaurants en speciale bieren
  4. Verblijfsmogelijkheden op bijzondere plekken
  5. Groeiend aantal organisaties spreekt Nederlands

Outdoor op hoog niveau

De Ardennen zijn een prachtig decor voor uiteenlopende buitensporten. Kayakken, klimmen, mountainbiken en abseilen zijn slechts voorbeelden. Professionele buitensportbedrijven bieden daarnaast ook programma’s aan met activiteiten, waarbij samenwerking centraal staat. De natuur biedt fantastische mogelijkheden om actief bezig te zijn. Het ondernemen van activiteiten vergroot de verbinding tussen medewerkers. Survivallen in de Ardennen is niet voor niets een veel gekozen bedrijfsuitje.
Meer info: www.walloniebelgietoerisme.be/sportactiviteiten

Domaine Regional Solvay

Bier en gastronomie

België staat bekend om haar uitstekende keuken. In culinaire restaurants en schitterend gelegen brasserieën maken de chef-koks gerechten klaar met Belgische specialiteiten. Van Ardenner ham, Belgische frieten en wildgerechten tot Luikse wafels en chocoladedesserts. Ook het uitgebreide aanbod van Belgische bieren wordt wereldwijd gewaardeerd. Een bedrijfsbezoek aan een ambachtelijke brouwerij, gecombineerd met een bierproeverij, maakt een jubileum of bedrijfsfeest gegarandeerd tot een succes.
Meer info: www.walloniebelgietoerisme.be/smullen

De ideale stedentrip

Verspreid over Wallonië liggen bijzondere steden met musea, attracties en historische gebouwen. Luik, Namen, Charleroi, Mons en Tournai ontvangen steeds meer zakelijke reizigers. Maar ook kleinere steden en dorpen, zoals Durbuy, Spa, Bouillon, Dinant, La Roche, Bastogne en Waterloo zijn niet alleen geschikt als vakantiebestemming. De combinatie van cultuur, historie en natuur biedt uitstekende mogelijkheden om invulling te geven aan een bedrijfsevent.
Meer info: www.walloniebelgietoerisme.be/steden

Buitengewoon overnachten

Middenin de bossen, op een heuvel met een fenomenaal uitzicht of vlakbij een levendig stadscentrum: een overnachting in Wallonië is op velerlei manieren mogelijk. Er zijn  spiksplinternieuwe hotels, maar ook sfeervolle, eeuwenoude kastelen. Bungalowparken en campings bieden tegenwoordig luxe én eenvoudige accommodaties. Daarnaast zijn er groepsaccommodaties te huur in de Belgische Ardennen. Voor elk budget zijn er overnachtingsmogelijkheden, geheel naar wens uit te breiden met maaltijden en activiteiten.
Meer info: www.walloniebelgietoerisme.nl/overnachten

Domaine Regional Solvay

Een aanbod op maat

Wilt u met experts van Wallonië in contact komen om voor uw bedrijf de ideale locatie te vinden voor een vergadering, bedrijfsfeest, congres, jubileum of event? Dat kan door contact op te nemen met België Toerisme voor Wallonië en de Ardennen.

Meer informatie, aanvragen en advies: informatie@wbtoerisme.nl
Inspiratie opdoen: www.walloniebelgietoerisme.be en www.meetinwallonia.com

lacs De Leau Dheure

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief