Congressen

Ontdek Amersfoort Anders op 26 juni

Locatie Amersfoort organiseert in samenwerking met JvN Congres Management op dinsdag 26 juni de geheel verzorgde en kostenloze dag 'Ontdek Amersfoort Anders'. Middels een verrassende tour door Amersfoort leren meeting- en eventplanners de mogelijkheden van de vele locaties in Amersfoort kennen.
Het programma staat in het teken van 'muziek'. Het 'voorprogramma' start om 10.00 uur in het geheel gerenoveerde Golden Tulip hotel, waar de deelnemers een ontspannen Oosterse workshop krijgen. Bij goed weer vindt dit onderdeel plaats in de tuin. Hierna krijgt men in het honderd jaar oude Berghotel meer te weten over de geschiedenis van Amersfoort.

Om 12.00 uur start het 'hoofdprogramma' met een dynamische lunch en muziek in Leerhotel het Klooster. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Daarna laat FitAcademie Bokkeduinen zien welke mogelijkheden hun ruime hal biedt. Ook kunnen de deelnemers een bijzondere muzikale workshop van U&I Experience volgen. Via de binnenstad wordt de weg vervolgd naar Theater en Congrescentrum de Flint, waar 'Koperen Kees' op de 'rollenzolder' een aantal theatergeheimen onthult. Hier is ook de netwerkborrel. Om 17.15 uur worden alle deelnemers teruggebracht naar Het Leerhotel.

Wie met de trein naar Amersfoort komt, wordt van het station gehaald en aan het eind van de dag weer terug gebracht. Ook biedt Locatie Amersfoort de mogelijkheid om op maandag 25 juni in het Regardz Berghotel te overnachten.

Inschrijven kan hier nog tot 21 juni, zolang er plaatsen beschikbaar zijn.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief