Congressen

Onlinevideo2Day: bijeenkomst over livestreams en webcasts

Hulskamp Audiovisueel organiseert Onlinevideo2Day, een dagdeel dat geheel in het teken staat van online video en live streams. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 18 september in Utrecht en is ook thuis online te volgen.
 Julian Streuper, accountmanager bij Hulskamp: “We zoomen onder andere in op de mogelijkheden rondom het veilig en betrouwbaar verzenden van video over IP, dus het uitzenden over uw eigen interne netwerk. Daarnaast is een ander belangrijk onderdeel, het inhaken op de trend van 2014: de organisatie van hybride evenementen middels het inzetten van een webcast en het live streamen van events. En hoe kun je als communicatiemanager op een eenvoudige manier al je online video’s uploaden en beheren?”

"We hebben een mooi live programma samengesteld met een aantal interessante sprekers waaronder Peter Maag (Chief Marketing Officer, Haivision) die speciaal als keynote spreker voor deze gelegenheid uit Canada over komt. Ook zijn er diverse specialisten die ná de sessie alle besproken toepassingen live kunnen demonstreren”.

“Omstreeks 16.15 uur starten we met een interactief programma, welke ook via een live stream thuis en op iedere werkplek te zien is. Erg handig voor de geïnteresseerden die er niet live in de studio bij aanwezig kunnen zijn", aldus Streuper.

Het gehele programma staat onder leiding van gastpresentator René Pouwelse.

Voor meer informatie en aanmelden: www.onlinevideo2day.nl

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief