Congressen

Online meedoen met NLConference

Vandaag, maandag 11 april, vindt de NL Conference 2011 plaats in het Muziekgebouw aan ’t IJ. Het thema is “…Bluf?”, dat gaat over het naar je hand zetten van de werkelijkheid. Wie niet aanwezig kan zijn, kan het congres toch volgen via hashtag #nlconference en meepraten via @nlconference. De backchannel staat open tijdens de conferentie en wordt nauwlettend in de gaten gehouden.
Daarnaast is er ook een mobiel programma beschikbaar. Volg de laatste ontwikkelingen en het programma op je mobiel via nlconference.triqle.eu. Je kunt ook via Facebook reageren op www.facebook.com/nlconference. Speciaal voor de deelnemers is er een Linkedin groep waar de deelnemers ook na het evenement in contact kunnen komen met medebezoekers: www.linkedin.com/groups?gid=2638437&trk=myg_ugrp_ovr

Wat valt er te beleven? Wetenschapper en ondernemer Roland van der Vorst laat zien hoe je je doelgroep kan verleiden en onthult de geheimen van nieuwsgierigheid. Wereldkampioen debatteren Sharon Kroes gaat actief met de deelnemers aan de slag en leert ze argumentatielijnen op te bouwen. Zeer praktisch bij het overtuigen van (interne) opdrachtgevers. Hans Janssen is organisator van inspirerende seminars als “MBA in één dag”. Hij deelt een paar van zijn ontdekkingen, ondermeer over het werven van betalende deelnemers. Oscar Kneppers is een van de meest innovatieve uitgevers van Nederland. Hij lanceerde o.a. Netmagazine, Webwereld, EMERCE en Bright. Hij is een zeer bedreven merken bouwer en geeft inzichten in de wereld van perceptie.

James Veenhoff haalde de International Fashion Week naar Amsterdam. Wat startte met een idee en een beetje bluf, groeide uit tot een toonaangevend mode-evenement. Kunstenaar Daan Roosegaarde won de Dutch Design Award en zal laten zien dat de scheiding tussen realiteit en techniek langzaam vervaagt. Dagan Cohen gaat ons kennis laten maken met de kracht van online video. Met Upload Cinema verovert hij momenteel Nederland en Europa. Comedian Armand Schreurs zal tot slot de meest opmerkelijke momenten terugspelen met zijn poppentheater. De dag staat onder leiding van Gregor Bak, die –heel toepasselijk in het Muziekgebouw aan ’t IJ– het geheel muzikaal aan elkaar zal weven.

www.nlconference.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief