Congressen

Officiële nabeschouwing Nuclear Security Summit

De officiële nabeschouwing van de Nuclear Security Summit wordt georganiseerd door MPI Nederland en het Genootschap voor Eventmanagers in het World Forum Den Haag. Op woensdag 16 april 2014 geven vrijwel alle verantwoordelijken die bij de organisatie van de NSS betrokken waren een unieke kijk achter de schermen van dit mega-event.

Het zal niemand zijn ontgaan: de voorbereidingen op het omvangrijkste evenement dat ooit in Nederland georganiseerd is, zijn in volle gang. De NSS kent op het gebied van beveiliging, aantal deelnemende wereldleiders  (56 … en hun gevolg!) en persaanwezigheid geen gelijke. De impact voor de stad Den Haag en wijde omgeving, luchthaven Schiphol, politiediensten, ministeries, World Forum, hotels etc. is enorm.

Tijdens de officiële nabeschouwing wordt inzicht gegeven in wat er allemaal komt kijken bij het tot stand komen van een internationale topconferentie. Er wordt ingegaan op vragen als: Hoe heeft het World Forum deze opdracht verworven? Hoe zijn leveranciers geselecteerd? Waarom heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken dit omvangrijke project zelf georganiseerd? Tot in welke details was het draaiboek voorzien? Hoe zijn de media gefaciliteerd? Hoe is de communicatie naar de verschillende doelgroepen opgezet? Wat was de rol van de gemeente Den Haag?

Aan het woord komen onder andere de projectdirecteur NSS 2014 van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de draaiboekcoordinator, directeur World Forum, directeuren van betrokken hotels (Grand Hotel Huis ter Duin, Worldhotel Bel Air, Hotel Novotel Den Haag, Hotel Crowne Plaza – Promenade),  de cateraar Van der Linde Partycatering + Evenementen, decorateur Fraai Projecten, veiligheidsverantwoordelijken, techniekspecialisten,  audiovisuele toeleveranciers, personeelsleverancier Verwiel & Wijngaard etc.  De avond, die van 17.30 tot 22.00 uur duurt, wordt geleid door het Nederlands Debat Instituut.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief