Beurzen

Octanorm lanceert de AI Booth Designer

Octanorm AI Booth Designer

Octanorm heeft een op AI gebaseerde standontwerpprogramma gelanceerd. De nieuwe tool van de Duitse fabrikant van standbouwsystemen maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de creatie van tentoonstellingsstands te stroomlijnen en te verbeteren. De innovatie is erop gericht om het ontwerpproces sneller, efficiënter en kosteneffectiever te maken.

De AI Booth Designer is ontwikkeld in samenwerking met Algebra_X en maakt deel uit van een lopend onderzoeksproject dat gericht is op het integreren van AI in het werk van beursinrichters en standontwerpers.

Sneller ontwerpen

Het AI-systeem maakt het mogelijk om snel meerdere ontwerpconcepten te genereren, waardoor de tijd die nodig is om standontwerpen te ontwikkelen aanzienlijk wordt verkort.

Gebruikers kunnen ontwerpen in realtime genereren, hetzij als gedetailleerde 3D-weergaven of als schetsen in kleur of zwart-wit.

Katalysator voor innovatie

"Hoewel sommige door AI gegenereerde ontwerpen misschien niet meteen haalbaar zijn, dienen ze als katalysator voor discussie en innovatie", aldus Joachim Kopf, hoofd digitale innovaties bij Octanorm. “De tool moedigt ontwerpers aan om samen met hun klanten creatieve oplossingen te verkennen.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief