Beurzen

‘Nu hopen dat de baas er wat mee doet’

Wie: Miranda Gerling, Miranda Piek en Jeannet Stoverinck

Waar: Zorgtotaal 2015 [vakbeurs voor de zorg | Jaarbeurs Utrecht]

Missie: Miranda Piek: “We kijken algemeen naar de vernieuwingen”. Haar naamgenote: “Je herkent hier veel spullen uit de praktijk”. Collega Jeannet vult aan: “en daar zijn we eigenlijk naar op zoek”.

De drie dames houden rond het middaguur een korte pauze, en hebben die ochtend al heel wat beursmeters afgelegd. Ze zijn respectievelijk woonbegeleider, woon- en praktijkbegeleider en praktijkbegeleider/auditor van een zeer grote zorgverlener in de Achterhoek: de Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé, met zeven vestigingen verspreid over het gebied. Met ruim anderhalf duizend medewerkers (1000 fte) is hun zorginstelling een grote speler in de zorg. Voor Miranda Piek en Jeannet Stoverinck is het de eerste keer dat zij Zorgtotaal bezoeken, Miranda Gerling was er al eens eerder.

Ontdekt: Miranda Gerling: “Teststrips voor urine die in het incontinentiemateriaal geplakt kunnen worden”. Jeannet legt uit: “Bij ouderen, en vooral bij dementerende mensen is het opvangen van urine een probleem”. En: “We hebben ons adres op de stand achtergelaten”. Miranda vult aan: “en nu hopen dat de baas er wat mee doet”.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief